Ztexkee Kislány Haj Klipek 4DB Teljesen Bélelt Hajcsat Kislány Íjak Klipek Haj Tartozékok a Kisgyermekek Gyerekek, Gyerekek,
  • Friss

Ztexkee Kislány Haj Klipek 4DB Teljesen Bélelt Hajcsat Kislány Íjak Klipek Haj Tartozékok a Kisgyermekek Gyerekek, Gyerekek,

HUF 987.30

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?
A baba haját, íjak forró ragasztott hát a kis fém csipeszt, amely lapos, nem gyűrődik.Így illeszkedik minden baba lányok, haj íjak, illik, a csecsemők, a kisgyermekek, a kis lányok, sőt egyre növekvő baba jól van haja.
?
Haj íj mérete körülbelül 3.15 a 8 cm-es/, ez a könnyen használható, valamint a csúszásgátló szalag design, marad a haj.Tökéletes kislány frufruját, dupla zsemle, könnyen lehet, hogy a baba aranyos.
?
Ezek a haj íjak tökéletes kislány frufruját, dupla zsemle, könnyen lehet, hogy a baba aranyos.Szép színek egyezik napi ruhák könnyen, hogy a kislány aranyos, kiemelkedő mások elől a tömegben.
?
Ezek az aranyos kis méret haj íj klipek lányoknak ideális ajándék a barátok, akik egy baba.
?
Ezeket a lány haját íj klipek tökéletes szülinapi, a teljesítmény, a pártok, az iskola, a fotózás, baba zuhany, utazás stb.Specifikáció : Termék neve : Haj Klipek Lányoknak Anyaga : szövet Szín típus : típus 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12 Haj íj hossza : 8cm/3.15 hüvelyk Nettó súly : 29g/1.02 ounces Package tartalma : 4 x Baba Haját, Íjak.

Product name:
Hair Clips for Girls
Material:
cloth
Color type:
type 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12
Hair bow length:
8cm/3.15inch
Net weight:
29g/1.02 ounces
Package includes:
4 x Baby Hair Bows