1/8inch nagysebességű Kúpos Pont Gyakorlat Hex Szár, s TPS-Lock Rendszer Az USA-ban Készült, amelyet W. L Teljesebb Inc.
  • Friss

1/8inch nagysebességű Kúpos Pont Gyakorlat Hex Szár, s TPS-Lock Rendszer Az USA-ban Készült, amelyet W. L Teljesebb Inc.

HUF 1345.50

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

szakmai Nagy Sebességű Acél Hegyű Pont a Gyakorlatokat. 1/4" Hex Hatalom Shanks.Az új TPS-Lock Rendszer.Az Élettartam-Garancia**.A U. S. A. szakmai Nagy Sebességű Acél Hegyű Pont a Gyakorlatokat. 1/4" Hex Hatalom Shanks.Az új TPS-Lock Rendszer.Az Élettartam-Garancia**.A U. S. A. Hex Szár Kúpos Pont Gyakorlatokat A szabadalmaztatott TPS-Lock System Készült az USA-ban a Teljesebb Család Több mint 45 éve a minőség, szolgáltatás, megbízhatóság.Ezek a legjobb szakmai Nagy Sebességű Acél Hegyű Pont Fúrók, 1/4" Hex Hatalom Shanks áll rendelkezésre.Most az új TPS-Lock Rendszer, a pozitív meghajtó által meghatározott egy darab eszköz, költségmegtakarítás által előírt gyakorlat egy levehető szár, plusz egy Életre Garancia** törés ellen.A TPS - Lock Rendszer nem fogja engedni a gyakorlat addig, amíg készen állsz arra, hogy szét.Hogyan kell folytatni a TPS-Lock tartás : Igazítsa a lapos, feltéve, hogy a gyerek az új helyettesítő gyakorlat a set csavar lyuk.Használjon egy kis kalapácsot, hogy érintse meg a szár-ra a csere gyakorlat.Cserélje ki húzza meg a rögzítőcsavart.Hogyan engedje, hogy a TPS-Lock tartás : Lazítsa meg, majd távolítsa el az egységes hatlapú csavar készlet.Érintse meg a kést, hogy vezesd le a gyakorlatot. ** Mi cserélje ki Kúpos Pont Gyakorlat, hogy a szünetek előtt a vágási éleket is elkopott **.