2DB Szakadár Macska Nyakörv Bell Hold Csillagok Aranyos Cica Állítható Biztonságos Nyakörvek Cica a Medál Világít A Sötét(Fekete-Rózsaszín)
  • Friss

2DB Szakadár Macska Nyakörv Bell Hold Csillagok Aranyos Cica Állítható Biztonságos Nyakörvek Cica a Medál Világít A Sötét(Fekete-Rózsaszín)

HUF 2.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Bájos Minták】kialakítva egy aranyos macska alá az arany hold, a szép csillagos ég, A macskák pedig csillagok világítanak a sötétben, miután sunbathed. 【Állítható Méret】A nyakörvek cica állítható a 6.9-10.7 cm, 2/5 cm széles.Kérjük, az intézkedés a macska nyakát, egy puha mérőszalag vásárlás előtt. 【Hold, Csillag Medál】A nyakörvek cica szép Hold, Csillag medál teszi a macska mindig kiemelkedik feltűnően, ideális ajándék a macska határozottan. 【Kényelmes Nyakörvek】A szakadár macska nyakörv készült magas minőségű nylon, Selymes tapintású, Engedje, hogy a macska viselni minden nap kényelmesen. 【Abszolút Biztonsági】Aranyos Cica Szakadár csat egyszerű, hogy be -, illetve kikapcsolása.Csat gyorsan nyitott, ha elkapják tartani a cica biztonságban, míg feltárása.A hétköznapi:. (1)a tervezett egy aranyos cica ragyog a sötétben, miután sunbathed. (2) Mindkét gallér, valamint medál vagy hold csillagok, minták, a Megfelelő színek, amelyek még inkább egyedi.Minden részlet a fejemben : . (1) Csat gyorsan nyitott, ha elkapják tartani a cica biztonságban, míg feltárása.pedig, ez megfelelő az ön számára, hogy nyissa fel -, illetve kikapcsolása. (2) Cserélhető bell, könnyű megtalálni a cica.