Vezérlő Bőr PS4, Szilikon Vezérlő Fedezze Protector Esetben Anti-Slip Vezérlő Borító Bőr Esetben a Playstation 4-Vezérlő(Sárga)
  • Friss

Vezérlő Bőr PS4, Szilikon Vezérlő Fedezze Protector Esetben Anti-Slip Vezérlő Borító Bőr Esetben a Playstation 4-Vezérlő(Sárga)

HUF 2.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Könnyen Használható] : Nem zavarja a legtöbb controller töltő; Szilikon bőr könnyen eltávolítható, valamint mosható, győződjön meg róla, hogy száraz, mielőtt újra-kapcsolódó, hogy a vezérlő. [Új Kényelmes Markolat] : Magas minőségű szilikon fedezi teljes mértékben a vezérlő, nagyon kényelmes a kezét, anti-slip még izzadt kezében hosszú idő után szerencsejáték.[ Adatkezelő tok] : Kifejezetten vezérlő hozzáférés pontosan az, hogy minden, az ellenőrzéssel, valamint a kikötők. [ Adatkezelő tok] : Kifejezetten vezérlő hozzáférés pontosan az, hogy minden, az ellenőrzéssel, valamint a kikötők. - Puha szilikon borító védi a vezérlő a földet, karcolások, valamint a kárért, amely kényelmesebb élmény pedig lehetővé teszi, hogy játsszon tovább. [Könnyen Használható] : Nem zavarja a legtöbb controller töltő; Szilikon bőr könnyen eltávolítható, valamint mosható, győződjön meg róla, hogy száraz, mielőtt újra-kapcsolódó, hogy a vezérlő.Műszaki adatok : Szín : Sárga Anyag : Szilikon Alkalmazandó modell : A vezérlő a Csomag súly : 33g Csomag Lista : 1 * Szilikon Fedő. [100% - os Elégedettségi] : Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ezt a tételt, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi segítünk, 24 órán belül, a hét nap.