VR Védő Matrica, Könnyű Tészta PVC Anyag VR Vezérlő Fülhallgató Matricák Szakmai Használni Védi A Berendezéseket(Szén-piros)
  • Friss

VR Védő Matrica, Könnyű Tészta PVC Anyag VR Vezérlő Fülhallgató Matricák Szakmai Használni Védi A Berendezéseket(Szén-piros)

HUF 5490.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Hatékonyan védi a berendezést a karcolások, horzsolások, valamint kopás a mindennapi használat során.Egyedülálló szénszálas stílus a VR szemüveggel, vezérlő, headset, hosszú élettartam.Könnyű tészta, könnyen lehet, hogy pontosan illessze be a matrica a készülék, tartós.Kompatibilis a Quest 2 VR játékvezérlő, headset, jól illeszkednek a magas teljesítmény.Készült ultra‑vékony, tartós, illetve PVC anyag, kényelmes kezét.Hatékonyan védi a berendezést a karcolások, horzsolások, valamint kopás a mindennapi használat során.Egyedülálló szénszálas stílus a VR szemüveggel, vezérlő, headset, hosszú élettartam.Könnyű tészta, könnyen lehet, hogy pontosan illessze be a matrica a készülék, tartós.Kompatibilis a Quest 2 VR játékvezérlő, headset, jól illeszkednek a magas teljesítmény.Készült ultra‑vékony, tartós, illetve PVC anyag, kényelmes kezét.Szolgáltatás : 1. Könnyű tészta, könnyen lehet, hogy pontosan illessze be a matrica a készülék, tartós.2. Egyedülálló szénszálas stílus a VR szemüveggel, vezérlő, headset, hosszú élettartam.3. Kompatibilis a Quest 2 VR játékvezérlő, headset, jól illeszkednek a magas teljesítmény.4. Készült ultra‑vékony, tartós, illetve PVC anyag, kényelmes kezét.5. Hatékonyan védi a berendezést a karcolások, horzsolások, valamint kopás a mindennapi használat során.Spec : Elem Típus : VR Vezérlő Fülhallgató Matricák Anyag : MŰANYAG Súly : Kb. 76.0 g/2.7 oz Kompatibilis az Oculus Quest 2 Csomag Lista : 2 x VR Vezérlő Fülhallgató Matricák 1 x Kézikönyv 1 x Törlőkendő.