DEPILA SDEWFG Európai Tálca Kozmetikai Parfüm Adattároló Lemezek Parfüm Retro Hiúság Tálcát Kijelző Ékszer Komód Dekor Polc
  • Friss

DEPILA SDEWFG Európai Tálca Kozmetikai Parfüm Adattároló Lemezek Parfüm Retro Hiúság Tálcát Kijelző Ékszer Komód Dekor Polc

HUF 6057.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Használata, Mint egy Falra : Ez a tálca is használható, mint egy falra a fürdőszobában, vagy a hálószoba falán, amely szintén egy gyönyörű dekoráció otthon.A megengedett mérési hiba +/- 1-2 cm.Alkalmazások : Ez a hiúság tálca ékszerek étel lehet helyezni a fürdőszoba washstand, nappali, dohányzóasztal, hálószoba, fésülködő asztal, stb.Ez egy jó elegáns Ajándék szülinapra, Karácsonyra, Esküvők, Évfordulók, vagy bármilyen Különleges Alkalomra.Ez egy jó elegáns Ajándék szülinapra, Karácsonyra, Esküvők, Évfordulók, vagy bármilyen Különleges Alkalomra.Használata, Mint egy Falra : Ez a tálca is használható, mint egy falra a fürdőszobában, vagy a hálószoba falán, amely szintén egy gyönyörű dekoráció otthon.Multi-a Céljuk : Ékszer Tálca nagy megjelenítő szervezése, Ékszerek, smink, parfüm, védi a tartozékok könnyű megtalálni.Alkalmazások : Ez a hiúság tálca ékszerek étel lehet helyezni a fürdőszoba washstand, nappali, dohányzóasztal, hálószoba, fésülködő asztal, stb.

Type:
Storage Trays
Material:
Plastic
Style:
Color:
Gold,White,grey
Size:
39x24.5x/15.4x9.6inch
Multi-Purposed:
Jewelry Tray great for displaying and organizing, Jewelry, makeup and perfume, protecting your accessories and easy to find.
Using As a Wall Hanging :
This tray can also be used as a wall hanging in the bathroom or bedroom wall, which will also be a beutiful decoration in your home.
Vintage :
Vintage pattern , retro style, Decorative dressing table.
Applications:
This vanity tray jewelry dish can be placed in the bathroom washstand, living room, coffee table, bedroom dressing table, etc., which reflects the taste of your life.
It is a good elegant Gift for Birthdays, Christmas, Weddings, Anniversaries, or any Special Occasions.:
Package Includes:
1 Piece Vanity Tray
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-2cm.
Sit back and relax with your favorite wine and watch a movie :