DEPILA SDEWFG Európai Tálca Kozmetikai Parfüm Adattároló Lemezek Parfüm Retro Hiúság Tálcát Kijelző Ékszer Komód Dekor Polc
  • Friss

DEPILA SDEWFG Európai Tálca Kozmetikai Parfüm Adattároló Lemezek Parfüm Retro Hiúság Tálcát Kijelző Ékszer Komód Dekor Polc

HUF 3.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

DEPILASpecification : Típus : Tároló Trays Material : Plastic Style : Szín : Arany,Fehér,grey Size : 39x24.Ez egy jó elegáns Ajándék szülinapra, Karácsonyra, Esküvők, Évfordulók, vagy bármilyen Különleges Alkalomra.Multi-a Céljuk : Ékszer Tálca nagy megjelenítő szervezése, Ékszerek, smink, parfüm, védi a tartozékok könnyű megtalálni.Alkalmazások : Ez a hiúság tálca ékszerek étel lehet helyezni a fürdőszoba washstand, nappali, dohányzóasztal, hálószoba, fésülködő asztal, stb.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző monitorok okozhat a szín a tárgyakat a képet, hogy kissé eltér a tényleges objektumot.Használata, Mint egy Falra : Ez a tálca is használható, mint egy falra a fürdőszobában, vagy a hálószoba falán, amely szintén egy gyönyörű dekoráció otthon.Csomag tartalma : 1 Darab Hiúság Tray Only a fenti csomag tartalma, nem beleértve a más termékekkel.Évjárat : Évjárat minta , retro stílus, Dekoratív fésülködő asztal.Ez egy jó elegáns Ajándék szülinapra, Karácsonyra, Esküvők, Évfordulók, vagy bármilyen Különleges Alkalomra.Évjárat : Évjárat minta , retro stílus, Dekoratív fésülködő asztal.Ülj le szépen a kedvenc bort, meg egy filmet.Használata, Mint egy Falra : Ez a tálca is használható, mint egy falra a fürdőszobában, vagy a hálószoba falán, amely szintén egy gyönyörű dekoráció otthon.Használata, Mint egy Falra : Ez a tálca is használható, mint egy falra a fürdőszobában, vagy a hálószoba falán, amely szintén egy gyönyörű dekoráció otthon.6inch Multi Rendeltetésű : Ékszer Tálca nagy megjelenítő szervezése, Ékszerek, smink, parfüm, védi a tartozékok könnyű megtalálni.A megengedett mérési hiba +/- 1-2 cm. ami tükrözi az íze az élet. ami tükrözi az íze az élet. ami tükrözi az íze az élet.Évjárat : Évjárat minta , retro stílus, Dekoratív fésülködő asztal.

Type:
Storage Trays
Material:
Plastic
Style:
Color:
Gold,White,grey
Size:
39x24.5x/15.4x9.6inch
Multi-Purposed:
Jewelry Tray great for displaying and organizing, Jewelry, makeup and perfume, protecting your accessories and easy to find.
Using As a Wall Hanging :
This tray can also be used as a wall hanging in the bathroom or bedroom wall, which will also be a beutiful decoration in your home.
Vintage :
Vintage pattern , retro style, Decorative dressing table.
Applications:
This vanity tray jewelry dish can be placed in the bathroom washstand, living room, coffee table, bedroom dressing table, etc., which reflects the taste of your life.
It is a good elegant Gift for Birthdays, Christmas, Weddings, Anniversaries, or any Special Occasions.:
Package Includes:
1 Piece Vanity Tray
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-2cm.
Sit back and relax with your favorite wine and watch a movie :