Erős Szívó Vezeték nélküli Tisztább, Újratölthető Gyors Töltés Kézi Porszívó Vezeték nélküli Tisztább Szerelvények Autó (Fekete-Kék)
  • Friss

Erős Szívó Vezeték nélküli Tisztább, Újratölthető Gyors Töltés Kézi Porszívó Vezeték nélküli Tisztább Szerelvények Autó (Fekete-Kék)

HUF 2.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ez a kefe lehet használni, mint egy többcélú tool3. 30 PERC AKKUMULÁTOR élettartama : Ez a porszívó egyik leghosszabb akkumulátor élettartama a piacon, amely lehetővé teszi, hogy tiszta a szoba, iroda, autó, stb.MEGFELELŐ TULAJDONOSI TÖLTŐ : Ahelyett, hogy egy alacsony kulcs USB-C töltés konfiguráció, kézi porszívó vezeték nélküli töltés jön egy egyedi töltő fej, amely segít megvédeni az élet a terméket, továbbá lehetővé teszi a gyors töltés alatt 3 órán át.LED DESIGN : Fényes LED világítást kézi autó porszívó jobban alkalmasak a sötét vagy a sarokban, tisztítás, majd jobban segíteni tiszta, mély, sarkokban, vagy a hiányosságok. Nyomja meg a power gombot, hogy állítsa le a porszívó;4. MEGFELELŐ TULAJDONOSI TÖLTŐ : Ahelyett, hogy egy alacsony kulcs USB-C töltés konfiguráció, kézi porszívó vezeték nélküli töltés jön egy egyedi töltő fej, amely segít megvédeni az élet a terméket, továbbá lehetővé teszi a gyors töltés alatt 3 hours4.2 ACharging Teljesítmény : 40 WProduct Teljesítmény : 120 WPower Ellátási Akkumulátor : 1 x 18650 lítium-ion akkumulátor 5000m Ah Charging Idő : 3 HEndurance : 30 Min Rotational Sebesség : 40000r per min Suction : 20,000 Pa Noise : ≤65d BHow kell Használni : 1. PRAKTIKUS, KÉNYELMES : Vezeték nélküli tisztább jön a különböző kiegészítők megoldani takarítási problémák.Ez a kefe lehet használni, mint egy többfunkciós eszköz. LED DESIGN : Fényes LED világítást kézi autó porszívó jobban alkalmasak a sötét vagy a sarokban, tisztítás, majd jobban segíteni a tiszta mély sarkok vagy gaps5.

Item Type:
Handheld Vacuum Cordless Cleaner
Model Number:
V01
Material:
ABS
Charging Voltage:
DC 5V 1.2A
Charging Power:
40W
Product Power:
120W
Power Supply Battery:
1 x 18650 lithium ion battery 5000mAh
Charging Time:
3H
Endurance:
30Min
Rotational Speed:
40000r per min
Suction:
20,000 Pa
Noise:
≤65dB
How to Use:
1. Fully charged for the first time;:
2. Press the power button to start the vacuum cleaner;:
3. Press the power button again to shut down the vacuum cleaner;:
4. Rotate to open the dust collection bin, pour out the dust or clean it.:
Package List:
1 x Vacuum Cleaner:
1 x Extension Tube:
1 x Blow Up Nozzle:
1 x Brush Suction Nozzle:
1 x Power Cord(random color ):
1 x User Manual: