ULTECHNOVO Rozsdamentes Acél Pet Grooming Táblázat Kötél Pet Rögzített Kötél Pet Szépség Ápolás Kötél Pet Kötél (Sárga, Piros)
  • Friss

ULTECHNOVO Rozsdamentes Acél Pet Grooming Táblázat Kötél Pet Rögzített Kötél Pet Szépség Ápolás Kötél Pet Kötél (Sárga, Piros)

HUF 2.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Használt ápolás táblázat karok, fürdő vagy kádak a biztonságos ápolás.Rozsdamentes acél kötél tartós, praktikus, szivacs gyűrű biztonságos, a pet.Ez a kötél nem húzza meg, vagy lazítsa meg is állat.Ezt a kötelet nagy a pet-fürdő, ápolás, szépség.Ha nem elégedett a termékkel, vagy kapott egy törött, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémát.Használt ápolás táblázat karok, fürdő vagy kádak a biztonságos ápolás.Rozsdamentes acél kötél tartós, praktikus, szivacs gyűrű biztonságos, a pet.Ez a kötél nem húzza meg, vagy lazítsa meg is állat.Ezt a kötelet nagy a pet-fürdő, ápolás, szépség.Ha nem elégedett a termékkel, vagy kapott egy törött, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémát.packs Descriptionpacks A kutya rögzítő kötél biztonságos pet fejét ápolás táblázatok vagy a kád alatt, tisztálkodás, fürdés, haját fújja, s a kutyát érdekel, van egy megoldás tartja kutyák áll a kényelem, valamint segít irányítani túlságosan izgatott háziállat a túlzott mozog.packs Featurepacks - Szín : Sárga, piros. - Anyaga : Rozsdamentes acél. - Méret : 65 x 1,5 x 0,5 cm. - Használt pet szépség is használható versenyképes kutya áll a képzés. - Ez a kötél nem húzza meg, vagy lazítsa meg is állat. - Használt ápolás táblázat karok, fürdő vagy kádak a biztonságos ápolás. - Ez a kötél jó a pet-fürdő, ápolás, szépség. - Rozsdamentes acél kötél tartós, praktikus, szivacs gyűrű biztonságos, a pet.Csomag, Beleértve 1 x Pet Grooming Kötelet.